Неділя, 28.04.2024, 10:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2012 » Березень » 19 » Чергове засідання Школи молодого вчителя
11:19
Чергове засідання Школи молодого вчителя

16 березня 2012 року на базі Курилівського ліцею відбулося чергове засідання Школи молодого вчителя, в якому взяли участь 14 молодих вчителів району. З досвідом роботи педагогічного колективу з вчителями-початківцями учасників заходу познайомили директор ліцею Синельник В.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Навозенко Л.Л. Практичний психолог Гречаннікова Ю.В. надала молодим педагогам пам’ятки та рекомендації щодо профілактики емоційного вигорання молодого вчителя.

Як проходить період адаптації у педагогічному колективі закладу розповіла Кривенька Ю.В., яка працює в Курилівському ліцеї педагогом-організатором та вчителем музики перший рік.

Молоді вчителі району ознайомилися з експозицією шкільного музею «Авіації та космонавтики», відвідали уроки з математики в 10 класі (вчитель Косолапова Т.С.) та української літератури в 11 класі (вчитель Гаманко Т.В.), взяли активну участь в обговоренні відвіданих уроків.

Молоді вчителі ліцею Карпусь О.Г., Глушко О.С., Кривенька Ю.В. зі своїми вихованцями підготували та презентували гостям музичну композицію «Обрядове закликання весни, веснянки».

Практика свідчить, що молоді спеціалісти не залишаються сам на сам із проблемами, поєднання теорії з практикою під час засідань забезпечують професійне зростання педагогів.

Керівник районної Школи молодого вчителя
методист ІМЦ І.В.Літвінова

P.S. фотографії до матеріалу можна побачити у фотоальбомі "Семінар молодих спеціалістів".


Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 775 | Додав: Callidus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук