Понеділок, 20.05.2024, 23:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2011 » Грудень » 12

09.12.2011 на базі ІМЦ відділу освіти Куп’янської РДА відбулося методичне об’єднання практичних психологів ДНЗ та ЗНЗ району за темою «Особливості організації роботи з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах». В роботі методичного об’єднання практичних психологів взяла участь завідувач ІМЦ Коротич О.Ю.

Актуальність теми методичного об’єднання продиктована реаліями самого життя, оскільки, як показує практика роботи практичних психологів, сучасні діти все частіше опиняються в таких складних ситуаціях, вихід із яких їм важко знаходити самостійно.

За допомогою методу «мозкового штурму» було з’ясовано значення терміну «складні життєві обставини». Посилаючись на Закон України «Про соціальні послуги» присутні не лише знайшли підтвердження вище зазначеного терміну, а й розширили і поглибили свої знання з даного питання ... Читати далі »

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 885 | Додав: Callidus | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

На виконання плану роботу відділу освіти Куп’янської райдержадміністрації та інформаційно-методичного центру відділу освіти 25.11.2011 року на базі Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено семінар-нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою: «Створення умов для якісної неперервної освіти педагогів шляхом взаємодії інформаційно-методичного центру відділу освіти та комунального вищого навчального закладу «Харківської академії неперервної освіти»». Метою семінару було ознайомлення заступників директорів з навчально-виховної роботи з досвідом роботи Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з даної тематики. В семінарі прийняли участь завідувач інформаційно-методичного центру відділу освіти Коротич О.Ю., заступники директорів з навчально-виховної роботи (в кількості 20 чоловік), адміністрація, педагогічні працівники та учні Ліснос ... Читати далі »

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 977 | Додав: Callidus | Дата: 12.12.2011 | Коментарі (0)

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук