Неділя, 05.05.2024, 13:09
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2011 » Червень » 1 » Свято професійної освіти
10:22
Свято професійної освіти
Свято професійної освіти

   31 травня учні 8, 9, 10 класів Сеньківської та Кругляківської ЗОШ І-ІІІ ст. побували на святі професійно-технічної освіти у м. Харкові. Захоплюючі враження від великої кількості учбових закладів міста та області спонукали учнів замислитися над власною професією майбутнього. 
   Яскраві виставки виробів учнів ліцеїв та училищ з різноманітніших напрямків, багатоаспектна аура вибору, цікаві розповіді представників, інформаційні листівки, спроба стати диспетчером залізничного транспорту на справжньому пульті керування, скласти власноруч камін, відкрити для себе винаходи та технології, поспілкуватися з однолітками та педагогами, підтримати оплесками художню самодіяльність закладів – це ще не все, щоб охопити це справжнє свято.

Учні побували та побачили, це для них виховний захід. Але остається важливе питання, яким поки що майже не займаються: такі заходи повинні бачити батьки учнів, щоб не тільки знати, які спеціальності є в закладах області, але й разом з дітьми вирішувати питання майбутнього вибору життєвої дороги своєї дитиною. Тому є перспектива – організувати в м. Куп’янську та в районі свято професійної освіти для батьків учнів.

 

Методист з виховної роботи Коваленко С.Є.



Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 569 | Додав: Lazor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук