П`ятниця, 03.05.2024, 01:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2012 » Березень » 14 » Семінар військово-патріатичного виховання молодого покоління
15:51
Семінар військово-патріатичного виховання молодого покоління

З метою популяризації військово-патріотичного виховання молодого покоління, пропагування серед молоді героїчних сторінок історії, славних бойових і трудових традицій старшого покоління на базі Сеньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за ініціативою відділу освіти Куп'янської райдержадміністрації 23 лютого було проведено районний семінар заступників директорів з виховної роботи на тему: «Система роботи закладу з військово-патріотичного виховання». Учасниками заходу стали 21 представник шкіл району та запрошені гості. Учасників семінару привітала методист відділу освіти Куп'янської райдержадміністрації Лозовська Ірина Миколаївна. Хлібом сіллю та веселими піснями зустрічали гостей учні початкових класів. В ході семінару учасники познайомились з досвідом роботи школи з питань військово-патріотичного виховання учнів.

23-їй річниці виведення радянських військ з Афганістану була присвячена виховна година в 9-му класі, який провела класний керівник Ришкіна С.П. «Афганистан болит любой душе». Були запрошені воїни-афганці: заступник голови районної Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану гвардії капітана Потиліцин В.В., Боровець А.Я. – вчитель Сеньківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Вчитель історії Стреляний А.О. провів урок Харківщинознавства у 9 класі за темою «Наш край у роки Великої Вітчизняної війни», який повністю був підготовлений за результатами пошукової роботи учнів.

Дню захисника Вітчизни були присвячені військово-спортивні змагання «Нумо, хлопці!», який підготували вчителі фізкультури та предмету «Захист Вітчизни» Медюков В.І. та Боровець А.Я. Гості семінару висловили щиру подяку адміністрації за підготовку заходу.

Методист ІМЦ Лозовська І.М.

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 749 | Додав: Callidus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук