Понеділок, 20.05.2024, 18:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2011 » Грудень » 12 » Семінар–нарада заступників з навчально-виховної роботи
11:40
Семінар–нарада заступників з навчально-виховної роботи

На виконання плану роботу відділу освіти Куп’янської райдержадміністрації та інформаційно-методичного центру відділу освіти 25.11.2011 року на базі Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено семінар-нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою: «Створення умов для якісної неперервної освіти педагогів шляхом взаємодії інформаційно-методичного центру відділу освіти та комунального вищого навчального закладу «Харківської академії неперервної освіти»». Метою семінару було ознайомлення заступників директорів з навчально-виховної роботи з досвідом роботи Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з даної тематики. В семінарі прийняли участь завідувач інформаційно-методичного центру відділу освіти Коротич О.Ю., заступники директорів з навчально-виховної роботи (в кількості 20 чоловік), адміністрація, педагогічні працівники та учні Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Із хлібом, сіллю, теплими, щирими словами та піснями, зустріли учасників семінару учні Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Лісностінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Самотуга Ольга Миколаївна – ознайомила учасників з роботою закладу з даної тематики та представила презентацію за темою: «Упровадження інноваційних технологій у шкільну практику в міжатестаційний період». Дана презентація була закріплена показом уроків вчителів, які мають вищу категорію – Харченко Н.А. – вчитель географі та Козубенко Н.В. – вчитель російської мови та світової літератури.

Після перегляду занять семінар продовжила завідувач інформаційно-методичного центру відділу освіти Коротич О.Ю., яка представила презентацію та доповідь за темою: «Створення умов для якісної неперервної освіти».

Протягом семінару було здійснено анкетування учасників з питань самоосвіти педагогічних працівників.

Семінар-нараду було завершено діловою грою «Створення моделі професійної компетентності вчителя», в якій учасники розкрили поняття компетентності вчителя та дали основну характеристику компетентному вчителю. По закінчення ділової гри заступники директорів з НВР презентували свої розроблені моделі.

Проведення даного семінару було оцінено учасниками на високому методичному рівні.

Адміністрація відділу освіти Куп’янської РДА висловлює щиру вдячність за якісну підготовку та проведення семінару-наради для заступників директорів з НВР.

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 977 | Додав: Callidus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук