Понеділок, 20.05.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Привітання футбольної команди с.Курилівка
10:35
Привітання футбольної команди с.Курилівка

1 грудня 2011 року у Курилівському ліцею відбулася святкова лінійка, присвячена привітанню футбольної команди с. Курилівка, яка вже сім років здобуває перемоги на футбольних турнірах міста, району та області, тренером якої є вчитель фізичної культури Курилівського ліцею Володимир Григорович Пінчук. На святкову лінійку до переможців цьогорічного турніру завітали перший заступник голови райдержадміністрації – Володимир Іванович Білозерський, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту РДА Геннадій Олександрович Ковальов, та головний спеціаліст районного відділу освіти Валентина Іванівна Балабай, які звернулись зі словами привітання та вручили команді юних футболістів грамоти, медалі та кубок переможців сезону.

Свої подарунки підготував і спонсор футбольного клубу, генеральний директор СТОВ «Надія» - Садовський Сергій Миколайович – це футбольні м’ячі, спортивна форма.

Пинчук Тренер футбольної команди, Володимир Григорович Пінчук за сім років виховав багатьох футболістів, які показали себе у кращих футбольних клубах нашого міста, району та області – це Роман Пінчук – 1 спортивний розряд, який грав у команді «Металург» м. Куп’янська, команді «Хімік» м. Донецька з 2009 року, Сорокін Олексій – 1 спортивний розряд, грав у команді «Мрія», та «Металург» м. Куп’янська, Лукащев Ігор – 1спортивний розряд, грав у команді «Мрія», «Металург» м.Куп’янська та з 2011року грає у команді футбольного клубу «Локомотив» м. Куп’янська, Закіров Дмитро – 1 спортивний розряд, грав у команді «Металург», а з 2011року грає у команді футбольного клубу «Локомотив» м. Куп’янська. До складу діючої футбольної команди входять випускники Курилівського ліцею – це Шило Артур, Бєлих Сергій, Савицький Андрій та Гнідченко Владислав, а також учні 9 класу – це Шаталов Руслан , Лукащев Володимир та Борхович Анатолій та учні 11 класу Чередник Михайло, Григоров Максим і Григор’єв Артем.

Володимир Григорович тренує вихованців і з інших шкіл. За сім років юні футболісти виграли Кубок Відкриття сезону у 2005 та 2007 роках, Кубок закриття сезону у 2006, 2009 та 2011 роках, займали ІІІ місця – у 2008 та 2010 роках, займали ІІ місця – у 2004, 2005, 2007 та 2009роках, Чемпіонат району у 2006 та 2011 роках.

Головний спеціаліст відділу освіти Балабай В.І.

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 1893 | Додав: Callidus | Теги: Курилівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук