П`ятниця, 10.05.2024, 15:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2011 » Листопад » 26 » Новини виховної роботи
10:28
Новини виховної роботи
  1. На базі Подолянської ЗОШ І – ІІІ ст. Куп’янської районної ради було проведено трьох денний спецкурс Харківською академією неперервної освіти за темою «Методичні аспекти організації виховної діяльності навчальних закладів у світлі концептуальних засад програми «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України». В роботі якого взяли участь  заступники керівників з виховної роботи, педагоги – організатори та класні керівники загальноосвітніх навчальних закладів району.
  2. Протягом тижня з 21 по  25 листопада в усіх навчальних закладах району пройшли заходи до Дня вшанування жертв Голодоморів (26 листопада). В школах пройшли загальношкільні лінійки, уроки - пам’яті, зустрічі з очевидцями тих подій, організовано перегляд документального фільму знятого за місцевим матеріалом учнями Глушківської ЗОШ І – ІІІ ст. «По слідам Голодомору 1932-1933 років», оформлено тематичні виставки в шкільних бібліотеках та кабінетах історії.
  3. З 07 по 17  листопада в 22 загальноосвітніх навчальних закладах району проходив обласний конкурс-вікторина  на краще фото, малюнок, творчу роботу, вірш, оповідання об’єднані гаслом «Зробимо життя безпечним». В районному етапі взяли участь 43 учні навчальних закладів. Найбільш активними були учні Сеньківської, Лісностінківської та Моначинівської ЗОШ І – ІІІ ст. Серед кращих роботи: учня Петропавлівської ЗОШ І – ІІ ст. Тарасенко Олексія, Курилівського ліцею - Пащенка Михайла, Подолянської ЗОШ І – ІІІ ст. - Бондаренко Єлизавети, Кругляківської ЗОШ І – ІІІ ст. –Острижної Ірини. Роботи учнів направлені в Харків. Остаточних переможців буде визначено обласним управлінням МНС України.
  4. Учні та вчителі Куп’янського району завжди небайдужі до чужої біди. Нещодавно вони стали учасниками благодійної акції «Щастя на крилах».  В акції взяло участь 864 учні. Було зібрано 1572 гривні. Найбільш активними були учні Моначинівської, Кіндрашівської, Кислівської та Ягіднянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.  А сьогодні біда торкнулась учениці нашого району. Тому школи долучились до благодійної акції по збору коштів на операцію учениці Кіндрашівської ЗОШ І-ІІІ ст. Мащенко Діані.



Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 1089 | Додав: Callidus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук