Четвер, 25.04.2024, 22:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2012 » Квітень » 17 » Тиждень безпеки життєдіяльності в ДНЗ
08:39
Тиждень безпеки життєдіяльності в ДНЗ

Народна мудрість говорить: ”Посієш звичку – пожнеш характер”. Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров’я, навчання способів регулювання власної поведінки у довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. Для цього проводяться „Тижні безпеки” для малечі.

З 9.04.12 по 13.04.12 в Курилівському ДНЗ „Калинка” проходив „Тиждень безпеки життєдіяльності дитини”. Головною метою проведення «Тижня безпеки дитини» є:

  • поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми в дитячих закладах з питань особистої безпеки та захисту життя у НС;
  • удосконалення теоретичних знань і практичних навичок педагогічних працівників дитячих закладів з питань захисту і дій в умовах НС; 

Для цього щоденно проводились спостереження, дидактичні ігри, бесіди, заняття, обговорення ситуацій, ігри-тренінги, ігри-драматизації, сюжетно-рольові ігри, дослідницька та практичні діяльність. Вихователі підготували ширми, рекомендації, поради для батьків, проводились різні види просвітницької роботи з питань безпеки життєдіяльності дитини.

Музичний керівник Костенко І.І. та вихователь Забудько М.І. підготували для дошкільнят лялькову виставу «Кицькин дім». В зрозумілій, ігровій, цікавій формі дітям повідомили та нагадали правила пожежної безпеки. Діти не тільки з великою цікавістю спостерігали виставу, але й активно приймали участь в обговоренні поведінки героїв, пропонували свої варианти їх дій.

Наприкінці тижня була проведена виставка дитячих малюнків «Ми знаємо та поважаємо знаки дорожнього руху». Переможці були нагороджені солодощами.

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 5783 | Додав: Callidus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук