П`ятниця, 29.03.2024, 14:53
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Куп'янської РДА

Головна » 2012 » Квітень » 03

З 05 квітня по 18 травня 2012 року триває обласна військово-патріотична акція «Слобожанські дзвони Перемоги», яка проводиться в рамках руху учнівської молоді за збереження та примноження традицій, звичаїв, обрядів українського народу «Моя земля – земля моїх батьків», Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина - Україна» та Всеукраїнської молодіжної акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти».

Метою акції є активізація пошуково-дослідницької роботи учнівської молоді з увічнення бойових подвигів захисників Батьківщини та вшанування трудівників тилу у роки боротьби з фашизмом, виховання молоді на прикладах подвигів старших поколінь в ім’я миру.

Учасниками обласної акції стали вихованці гуртків БДЮТ «Патріот» - Скриннікова Анна (Кислівська ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Бурлуцький Л.Ф.) та «Юний краєзнавець» - Тарасенко Олексій (Петропавлівська ЗОШ І-ІІ ст., керівник Тарасенко В.С.). 

Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 661 | Додав: Callidus | Дата: 03.04.2012 | Коментарі (0)

27-30 березня 2012 року проведено районний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Метою виставки-конкурсу було підбиття підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва; підтримка та розвиток декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді; пропаганда та популяризація досягнень дитячих колективів художньо-естетичного напряму.

У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків художньо-естетичного напряму Куп’янського будинку дитячої та юнацької творчості.

Переможцями районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» в номінації «З тіста» визнано:

... Читати далі »
Категорія: В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ | Переглядів: 939 | Додав: Callidus | Дата: 03.04.2012 | Коментарі (0)

Категорії розділу

Тендер [11]
Тендерні оголошення
В ЗОШ, ДНЗ та РБДЮТ [82]
Події, які відбулись в загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах
об'яви [17]
Найновіші повідомлення

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук